lørdag den 5. juni 2010

Vodka-fronten

Den polske hær indgår historisk aftale med den Ukrainske masseforfører. Eftersom at den polske hær hverken er udrustet eller besidder den nødvendige officerstab for at føre en nødvendig krig mod Ukraines Bear cavalry har de indgået en historisk aftale. Således har Polen underskrevet en aftale der i det korte og hele nedjusterer Polen til en ukrainsk vasal stat.
Således udtaler Polens øverstbefalende Wladiem Bupchek den mindre følgende : "Vores armeer kan og vil ikke kæmpe mod de ukrainske elitetropper. Vores folkearme har ikke en jordisk chance mod en genmanipuleret ukrainsk hær af bear cavalry. Vi har derfor valgt at samtlige polske standarder har to påsyede sider. En med det polske flag og en med et hvidt flag, som man på finurlig vis hurtigt vil kunne fremvise, skulle Ukraines mægtige armeer krydse grænsen. Vores hærenheder er allerede i fuld gang med at træne netop denne øvelse".
Ovenfor ses et stilbillede af de polske tropper. De polske "soldater" synes at gå mere op i deres sprudlende uniformer og vodkarationer fremfor deres kampduelighed. Således vil den flittige observant opdage at flere af de polske soldater vælger at gå uden våben og den hvide farve synes at være den foretrukne farve når det kommer til deres slag og kapper. En pacifistisk kultur som synes at gennemsyre den polske folkekultur. For som den polske nationalsang så fint lyder:
Ak du stolte polak
sikke noget være rakkerpak
Vodka vi vil ha vodka
kom og giv os vodka
For når vinter'n blir streng og
ilden dør hen så drikker vi kulden bort
når livet syns allermest hårdt
ja så drikker vi det bort
Hej du stolte polak husk nu også tobak
mens du sætter din fjer
og tager en tår
går år efter år
Men hvad gør det nu at høsten slår fejl
og konen blir stejl
Når blot man slukker sin tørst
når den er aller størst
For det handler jo bare om at være med
Ja det handler jo bare om at være med
SKÅL!
Manfred de la croix de la crepes suzette, skribent og libertiner, Paris

Ingen kommentarer: