mandag den 14. juni 2010

Den genmanipulerede hærs leders, Bjørn den grusomme, har åbenbart en hukommelse som en si. Den kære polske leder har gjort det eneste rigtige i en ægte alliance, og vendt sig mod forræderen der forrådte sin totalt forsvarsløse nabo i syd, den kære leder Nikohammad.
Ud over sin ugerning mod Tyrkiet foreslår han på frækkeste vis at Tyrkiet supporter ham i indtagelsen af ARM, mens han i et åbent brev til Tyrkiet samtidig siger at han vil angribe BUL? Én ting er at føre ærlig krig, men at diktere sin forslåede alliancepartner i at hamre søm i sin egen kiste er jo ren barok.
Om Gud vil, må alle vende sin vrede mod det russiske monster, og gøre ham til en parentés i historien.

/Nikohammad

3 kommentarer:

Den Russiske Bjørn sagde ...

Ukraine har på alle måder opført sig som gentlemen i forhold til Tyrkiet. Tyrkerne derimod ville have beskyttelse og support, alt imens de ikke afgav ordrer i overensstemmelse med det aftalte. Kan man blæse og have mel i munden? Ukraine gjorde det eneste rigtige i den situation og smed resterne af det osmanniske hovmod på porten.

Anonym sagde ...

[Læs: Wir wollen der totalen krieg!]

Thomas´ sagde ...

Gang på gang har jeg advaret dig. Gang på gang har israelske ambassadører banket på Byzans mure. Men intet svar. Ingen reaktion. Kom nu. Igang med diplomatiet!

Shalom