mandag den 7. juni 2010

Status quo

Situationen i Europa synes at nå sit klimaks på Europas slagmarker. Aftaler bliver brudt og tropper opmarcheret, alt imens den mægtige Bjørn fosser ud over Sortehavets opland.
Den irsk-italienske aftale om at tilintetgøre Spanien efter Irlands ekskommunikation bløder så småt op i limningen, mens spanske strateger udtænker nye vovestykker der kan udskyde det uondgåelige.
Stalematen i central-Europa synes blot at føre til et nyt Verdun fremfor egentlige militære sejre, mens slaget om Nord-Italien tager til i styrke.
Kun anes der muligheder i periferiens Europa. Israel forventer således at emancipere turkhestan og omvende de vanhellige til den jødisk-ortodokse tro.
Ligeledes synes Byzans at have givet den sande folkegave til Ukraine ved at forære dem begge søzoner i det vitalt strategiske Sortehavet.
Bjørnen aka. the iron fist står klar til sin mægtige invasion. Med sit genmanipulerede bear cavalry spreder han frygt i fjendens rækker og en snarlig dominans af Sortehavets opland er allerede en kendsgerning.
Som en tidligere europæisk storkrig, hvor Rusland gik ud som den sande sejrherre, da alle andre ragequitted og ingen turde samle handsken op og slås til ende på trods af den russiske invitation, gælder det endnu engang:
There can be only one victor!
Godspeed!

George Orwell, Reuters, New York

Ingen kommentarer: