lørdag den 5. juni 2010

Den anonyme propaganda

Propaganda svækker svage folks egen dømmekraft og er et manipulerende onde, som ikke hører hjemme i et utopisk samfund - som det ukrainske eller dets storslåede naboer. Yderligere, anonyme indlæg, som spreder inkonsistente og stærk overdrevne tanker om andre nationers hensigter, er præcis af den type
som kastede det 19.århundrede ud i kaos og som forhindrer mennesket i dets frigørelse fra de bestialske sider af naturen.

At Ukraine skulle sprede død og ødelæggelse er et perverst fantasifoster. Den store Tzar er en mand af sit ord og ikke den, der kaster sten. Hetzen mod Ukraine krænker vor integritet.

Oprørte ukrainske diplomater henholder til at adskillige lande har oprustet kraftigt og specielt England, som den ukrainske kontraspionage holder et vågent øje med, har udvist en menneskefjendtlig indstilling samt uofficielle og stærkt kompromitterende meninger om dets påståede allierede.

"Hold nu op med klynke og sprede falske rygter. Hvis det endelig er påkrævet, så stå dog ved de udtalelser. Det gjorde despoten Tomas de Torquemada og det har trods alt vor respekt."

Tzaren

Ingen kommentarer: