mandag den 14. juni 2010

Europa og Strategen Spanien

Med blodet stadig drivende fra dolken i sin stærke ryg fandt Ukraines noble leder stadig overskuddet til at give et overblik over Europas situation. I særdeleshed blev Spaniens mesterstrateg fremhævet for sit flotte arbejde:

"Det har været en fornøjelse at se hvordan den spanske despot har udmanøvreret sine naboer. Fra at være presset på alle fronter har Spanien gang på gang fundet svaghederne hos sine naboer. Først blev circusklovnen i Burgundy drevet rundtosset - et stadie han endnu ikke synes at være kommet over - og dennes halvhjertede forsøg på at bemægtige sig tilfældige lande i central Europa har naturligvis været en strategisk katastrofe.

Spaniens yndlings-marionet, Hr. Begtrup, bliver nu igen spillet: Se hvor han hopper og danser så nydeligt på scenen! Fra at have set truende og farlig ud, spinder han nu hjerteligt og lader kælent sine tropper føre fra vest tilbage mod øst. Hvilken fryd at have set lille Begtrup forsøge sit ungdommelige oprør!

Jeg har set Englands drømme om først Skandinavien og den Iberiske halvø for til sidst at slå til mod sin franske gøgler af en partner blive styrtet i grus. De stolte forsøg på at styre hans to "allierede" imod den spanske armada har haft præcis modsat effekt: Den tveæggede tunge har sået splid i stedet for fred.

Vender jeg blikket østover ser jeg et Ungarn, som stumt underlægger sig sin frændes mægtige ord. Men også har fået maksimalt ud af at lytte. Fra at ligge have ligget klemt er det lykkedes at udvide territoriet i alle retninger og placere de ungarske styrker strategisk fordelagtigt.

Polen er stadig fedtet til i frænde-blod og skal nu til at slås med både Ungarn, Ukraine og et stærkt kompromitteret rygte som en pålidelig partner. Derudover er Burgundy en roulette, hvis eneste sikre udkomme er et angreb. Men backstabbin' Andy håber at have suget nok næring fra sine venner til at modstå presset.

Således også den dubiøse partner mod syd, som har måttet bøde for sit hovmod og upålidelighed. Det vil Israel nu endelig udnytte til at komme ud af sin syd-østlige hule, som en overgang var truet af Tyrkisk ærgerrighed, men som smukt blev befriet af de ukrainske elitetropper. Således ligger det ægæiske hav og porten til Middelhavet nu åbent.

Men det smukkeste arbejde udført af den spanske Leviathan er den formidable propaganda maskine, som overalt lyder imod Ukraine og vor ypperlige civilisation. Da vi styrkemæssigt ikke er større end Europas øvrige nationer, ser vi noget meget positivt i denne uforholdmæssigt store maskine. En manifestation af vor civilisatoriske paradis."

Selv om Tzaren havde mistet utrolig meget blod, var denne fremragende person dog stadig i stand til at afrunde sine korrekte betragtninger med at udføre push-ups med den ene arm og uddele velstand og sundhed med den anden.

4 kommentarer:

Jesper Norris aka. CHAMP sagde ...

nice indlæg :D Omend jeg stadig føler mig pænt presset i normandiet :S

Anonym sagde ...

Spanien vinder ALDRIG!

Jesper Norris aka. CHAMP sagde ...

please tell me something i dont know... Martin

Anonym sagde ...

Jesper, du bør signe ud, før du laver kommentarer i andres navne n00b!

I øvrigt har Irland aldrig haft skandinaviske drømme, og den iberiske halvø skal nok blive skandinavisk endnu!