mandag den 20. oktober 2008

Skandale: Attatürk på opium!

Europas regenter har undret sig over tyrkens strategiske, eller manglende, dispositioner under den stor-europæiske konflikt. Nu viser det sig at Attatürk, det ottomanske riges regent er stærkt afhængig af opium!

I den sidste tid har mange, ja selv menige indbyggere spurgt sig selv hvad den ottomanske strategi går ud på, hvis der da er nogen? Således har de ottomanske enheder, i en nærmest syrealistisk dans, gået et skridt frem og to tilbage på trods af den manglende trussel udefra!
- Med det til følge, at det engang så stolte ottomanske rige nu minder om et klæde der har ligget en uges tid for længe i en tørretumbler.
Da Attatürk blev adspurgt om han ønskede at kommentere på anklagen lød hans svar: "Kom her lille måneabe.... Kom op til far!" Desuden havde han blodsprængte øjne og virkede nærmest psykotisk.
Attatürk har adskillige gange fået tilbud fra russiske specialister om behandling på et af Ruslands førende institutter. Således udtaler Ivan Pietre Zolstoi, Ruslands førende psykiater: "Der er ingen tvivl om at hans modvilje til indlæggelse skyldes paranoide vrangforestillinger. Hans fortsatte misbrug er formentlig en konsekvens af bristede drømme og et stigende Ødipuskompleks." Således kan det tilføjes fra redaktionens side at stort set alle damerne i det svulmende ottomanske harem i skræmmende grad minder om stormogulens afdøde moder, mamasita mumkba.
Fra den russiske venskabsorganisation ledet af kammerat Zelinka Plenty lyder det:"Vi har gjort ALT i vores magt for at hjælpe den atore leder Attatürk ud af hans misbrug, men der synes at være mørke kræfter på spil i dette tilfælde, han synes nærmest forhekset." Da vi gik videre med dette udsagn til politbereauet i Kreml, Ruslands højeste myndighed, for at finde ud af om der var sandhed i påstanden havde de dette at tilføje: "Ved indtagelsen af Serbien optrævlede vi et vældigt smuglerimperium. Vi fik således lukket for de hæftige leverancer af opium der flød illegalt og mørkelagt over Balkan fra Trieste til paladserne og generalstabene i Konstantinobel. Vi håber således at dette vil hjælpe til Attatürks og det ottomanske regeringskabinet snarlige detox."
Tilsyneladende eksisterer der et Østrigs komplot, hvormed man ved hjælp af opium forgifter og forleder den engang så stolte ottomanske stormogul Attatürk og den ottomanske ledelse. Flere kilder, som vi af hensyn til deres sikkerhed og anonymitet ikke kan nævne ved navn, skulle senere komme redaktionen for nys. Således påstod disse at østrigske diplomater, med direkte ordre fra Wien, stod bag den storstilede organisation og indsmuling af massive mængder opium til det ottomanske rige!
Efterfulgt af befrielsen af Serbien kunne en tilfangetagen desillusioneret østrigs diplomat bekræfte denne påstand:"....Vi fik ordre fra højeste sted. Kilderne skulle således gå helt til toppen. Min chef, den øverste chef for "Operation Tosset Tyrk" havde således fortalt mig under fire øjne at Franz Ferdinand selv skulle have fundet på den skadefro titel på missionen." Hulkende blev han eskorteret bort mens han resignerende råbte:"Er alt hvad vi blevet en flok pushere og løgnere! Hvorfor har mit, engang så stolte, Østrig forladt mig!"
Således synes Franz Ferdinand, Central-Europas folkeforfører nummer et, at have sunket til nye uanede dybder i hans evige søgen efter total dominans og udnyttelse af det stolte moder Europa.


Pierre DaiConti Berghof Ilianov Mannstein Ahmed Proudmore,
The World of Tomorrow, Schweiz.

Ingen kommentarer: