onsdag den 29. oktober 2008

Berlin kapitulerer!

Heltene fra Potomnik indtager Rigsdagen, hvide flag vejrer fra samtlige regeringsbygninger i Berlin og bliver udskiftet med hammer og segl mens denne artikel går i trykken. - Endelig synes et frit Tyskland muligt!

Berlin er faldet! Heltene fra Potomnik har indtaget Rigsdagen! Hjulpet af den sovjetiske nordlige arme og den sovjetiske center arme lykkedes det heltene fra Potomnik at indtage Berlin. General Zhukov, hjernen bag den storstilede invasionsplan, udnævntes prompte til feltmarskal for den russiske befrielseshær aka. armeerne i Tyskland. Massive deportationer til de russiske gulaglejre følger, for det tyske folks eget sikkerhed, lyder det fra Kreml. Hammer og segl bliver hejst fra Rigsdagen og den rusiske stjerne monteres på facaden. - Dette er i sandhed en glædens dag!
Den tyske overkommando og regeringskabinet nåede lige akkurat at stikke til søs før heltene fra Potomnik lukkede sejlrenderne af. Således befinder Bismarck sig højst sandsynligt ombord på en tysk krydser i det baltiske hav. De tyske moderlande ligger åbent som en 5 rubbel-skøge i Moskvas industri kvarter. En snarlig afslutning af krigen mod Tyskland synes mulig! Befrielsen af Tyskland fra deres elitære udbyttere kan, om alt går vel, være en realitet allerede inden jul! Kun den sorte arme i München står i vejen. - Den frygtede Totenkopf-arme som har så mange uskyldige menneskers liv på samvittigheden! Defaitisme præger dog den tyske wehrmach und flotte og "ach du lieber augustin" kører på reprise i den tyske statsradio. Dette er en sorgens dag for den tyske kapitalistiske elite, men en glædens dag for det tyske folk. Således udtalte, en helt almindelig berliner-borger, Tatjenko Irinovich:"Vi har alle dage levet i en kvælende konstant skygge fra Rigsdagens golde mure, hvorfra de elitære udbyttere fandt på nye udspekulerede, monstrøse metoder hvormed de kunne bløde det tyske folk for deres sveddrypende arbejde. Nu er dagen endelig kommet hvor vi kan kaste vore lænker og rejse os fra vores åg og i sandhed råbe fra vore lungers fulde kraft: FREEEEEEEEEEEDDDDDDDOOOOOMMMMM!!!!"

Igor Baschinski, Rejsende korrespondent for det kommunistiske partis nyhedsbereau, Berlin.

Ingen kommentarer: