mandag den 17. maj 2010

Regler og afslutning

Kære modstandere

Følgende skal tages til notem:

1. Følgende regel stammer fra kortets speciale regeloversigt:

"A player may build on any owned supply center, as long as the player owns at least one original home supply center."

Dette gælder ikke!
Reglerne fra original spillet følges, og der kan derfor kun bygges enheder i egne hjemlande.

2. Spillet vil blive afsluttet efter 15 runder eller hvis en spiller erobrer 11 supply centrer. Så snart en af de ovenstående muligheder bliver mødt, er spillet at betragtes som afsluttet. Sidste gang ryk skal indleveres vil derfor være den 29. august 2010 - med mindre den anden betingelse opfyldes forinden.

Dette var alt!

I offer neither pay, nor quarters, nor food; I offer only hunger, thirst, forced marches, battles and death. Let him who loves his country with his heart, and not merely with his lips, follow me - Giuseppe

4 kommentarer:

Mads sagde ...

Bonjour chers rois, des reines et des coquins!

Jeg, Phillipe de Bourgogne er netop vendt hjem fra succesfuldt korstog i det hellige land for at genindsætte ærværdige Golda Meir på magtens troner. Nu sidder jeg over et godt glas rødvin og opdager, at italienske snoge har skabt uorden i det diplomatiske regler ved at beslutte at nye flåder og armeer kun kan placeres i moderlandet - et uacceptabelt brud gældende regler, der vil sætte den europæiske dynamik i uorden. Bourgogne vil på denne måde aldrig få adgang til middelhavet med sin stolte flåde, og vil dermed være prisgivet fremmede magter. Jeg Phillipe, kræver at vi anvender de regler, spillet er bygget op om. Følgende skal gælde:

"A player may build on any owned supply center, as long as the player owns at least one original home supply center."

Erbødigste hilsner,

Phillipe

Niall Quinn sagde ...

Irish Post: "Niall Quinn støtter den ærværdige kødret fra syd"

I artiklen hedder det blandt andet: "Kødretten fra syd, har ret. Er der defineret regler for vores verden, må disse efterleves. Man ville heller ikke pludselig ophæve tyngdekraften eller fjerne mulighed for at score med hovedet!"

De næste 14 paragraffer var en længere opremsning af regler som Lord Quinn heller ikke mener man kan ophæve, herunder en større mængde små racistiske foranstaltninger i det smukke irske enevælde.

"Jeg har aldrig hørt noget lignende, man må håbe imorgen bliver bedre!"

Jens sagde ...

Non sono d'accordo! Francese non dovrebbe avere il vantaggio ...

Jesper Norris aka. CHAMP sagde ...

Spanien stemmer ligeledes for at de aktuelle regler for kortet bliver holdt og ikke Italiens konstruerede hjemmebanefordel. Det næste bliver vel at de bestikker dommeren.

Reglen er derfor at man kan bygge armeer og flåder på alle nye punkter og ikke kun i sine hjemlande som Italien har foreslået. Man må gå udfra at kortet er balanceret og at enhver ny regel vil favorisere enkelte lande fremfor andre. Derfor stemmer jeg for de originale regler til mappet!

For: 3 Imod: 1