torsdag den 20. maj 2010

Regler ang. de 11 vp

Bare lige for god ordens skyld, så vil jeg lige pensle reglerne ud i henhold til de 11 vp, således der ikke bliver nogen misforståelse:

Det gælder således at såfremt en spiller på hvilket som helst tidspunkt kontrollerer 11 punkter der er arme/flåde givende dvs. vp-punkter, så har denne spiller vundet spillet og spillet stopper øjeblikkeligt. Det er ligegyldigt om dette opnås i foråret eller efteråret, på trods af at man først opnår armeer/flåder efter efterårs-runden. Således vil en spiller der kan tælle 11 dominerede punkter opnå sejr såvel i forårs- som efterårs-runden. Med dominerede punkter menes områder der er arme/flåde givende der er besat eller kontrolleret af den pågældende spiller. Hvormed et besat område menes et område der har været kontrolleret af en anden spiller men som er blevet besat i forårsrunden af en fjendtlig arme/flåde. Dermed vil man kunne vinde i såvel forårs som efterårsrunden, hvis man kan tælle 11 vp punkter som enten er kontrolleret (ens egen marker på) eller besat af ens armeer/flåder (fjendligt kontrolleret område som er besat af ens arme/flåde-enhed).

Såfremt alle er enige i denne udspecificering kan man således både vinde i forårs såvel som efterårsrunder. Dette vil gøre spillet mere simpelt, men også MINDRE forudsigeligt, da der teoretisk vil kunne være en vinder efter hver spilrunde og ikke blot efter efterårsrunden. Hvad siger folket?

"Alt hvad du kan forestille dig er virkeligt" Pablo Picasso

2 kommentarer:

Niall Quinn sagde ...

Kan vi ikke lade være med at lave ekstra regler?

Hvis ikke, vil jeg gerne have luftskibe som ekstra enhed, samt landmine upgrades. Det vil gøre spillet hurtigere!

Niall Quinn sagde ...

og er det i øvrigt ikke sådan det rent faktisk er formuleret i de officielle regler?

Quinn er unødvendig forvirret!