fredag den 5. september 2008

Opfølgning på regler og diverse

Kære Diktatorer, fascister og andet rakkerpak

Efter diverse henvendelser følger her nogle ændringer i bedes tage til notam:

1. Kortet er ændret en smule. Der er nu tilføjet specielle kyststrækninger tre steder: St. Petersborg, Spanien og Bulgarien. For en beskrivelse af hvad det betyder for spillet, vil jeg henlede jeres opmærksomhed til reglerne side 5. Du kan se dem her.

2. Efter diverse indlæg er det også blevet besluttet, at tidsfaktoren ikke vil blive overholdt helt så hårdt her i starten. Det betyder at Signe, vores kære administrator, på et udefineret tidspunkt efter søndag kl. 12, tjekker mailen, og hvis jeres mail er i indboksen, vil den være godkendt. Det er dog op til Signe at vælge tidspunkt, og det kan derfor være når som helst efter søndag kl. 12. Jeg vil gøre Signe opmærksom på denne ændring.

3. Omkring indsættelse af nye tropper i efteråret, er det blevet besluttet at det skal foregå ved at vi sender en mail til Signe. Dette skal foregå i løbet af mandagen, så snart det står os klart hvad resultatet af kampen er blevet. Signe vil herefter tjekke mailen tirsdag. Jeg vil gøre hende opmærksom på ændringen.

4. Med hensyn til tilbagetrækning af tropper mener jeg at dette ikke behøver at gå over Signe. Frøknen har rigeligt at gøre i forvejen. Så snart resultatet foreligger og der er tale om tilbagetrækning, meldes den valgte placering blot til den ærede Cromwell, der herefter tilføjer det til kortet. Det vil være ekstremt sjældent at der er tale om sammenfaldne interesser. I så fald kontakter vi Signe.

5. Vores kære Napoleon Madsaparte har gjort os opmærksom på følgende værktøj:
http://www.tofft.net/diplomacy/manager.asp
Dette smarte værktøj vil fremover foretage udregninger af vores ryk. Det er blevet testet, og det levede i høj grad op til forventningerne. Jeg kan anbefale det i forhold til at teste eventuelle ryk.

Dette var alt. Held og lykke, og lad den bedste vinde!!!


Ingen kommentarer: