tirsdag den 22. juni 2010

Beslutning!!!


Da jeg personligt er blevet meget træt af den nuværende situation i spillet, træffer jeg hermed en endelig afgørelse i striden. Hvis dette ikke sker nu, kan vi lige så godt afslutte spillet med det samme.
Følgende bliver derfor hvad der sker:

  1. Der bliver slået en streng i sandet NU, og det vil sige at Andreas beholder sin enhed.  Dette er hermed uddiskuteret, og det gavner på ingen måde spillet at nævne det igen. Jeg ved godt at nogle spillere blive sure, men den endelige sejer bliver så meget desto sødere.
  2. Regler er fra nu af regler, og alt bliver afgjort på baggrund af dem. Glemte ryk og nye enheder bliver dermed ikke længere accepteret - for nogen! 
  3. Der kan tages fælles beslutninger der afviger fra reglerne, men dette skal være enstemmigt. Hvis blot en spiller er imod falder forslaget. Modstand mod ændringer eller bøjninger af regler skal meldes klart ud. Regel-fascister skal dog jages til de bukker under og dør! Dette er ikke et normalt Diplomacy spil, og nogle ting fungere bare anderledes.
  4. Tilbagetrækninger og som regel også nye enheder meldes ved at sende en mail til Martin hurtigst muligt efter afgørelser. 9 ud af 10 gange støder de berørte lande ikke op til hinanden, og det er derfor meget sjældent det får nogen betydning hvad man gør. Signe gør allerede et stort arbejde for os, og hun skal ikke involveres mere end højest nødvendigt. I sidste spil brugte vi denne model, og det fungerede fint.
Striden er hermed afgjort i det sicilianske fredspalasds, og lad os så komme igang med at dræbe hinanden igen.

SICILY!

1 kommentar:

Niall Quinn sagde ...

Jeg bakker op!